Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Newcastle International Airport

Newcastle International Airport is een van de snelst groeiende regionale luchthavens van Groot-Brittannië. De luchthaven verwerkt jaarlijks 4 miljoen passagiers via de terminal. Met de metro duurt de reis van 11 km zuidoostwaarts naar Newcastle Central Station minder dan 25 minuten.

Fly to this airport with KLM

Winkelen

Newcastle International Airport heeft een snelgroeiend winkelgebied in de vertreklounge. Koop zwemkleding en zonnebrillen bij Traveller, een bestseller bij WH Smith, zonnebrandolie bij Boots, of een digitale camera bij Dixons. En doe uw voordeel met taxfree-artikelen als parfum, alcohol en tabak achter de veiligheidscontrole wanneer u buiten de EU reist.

Internet

Er is in de hele terminal draadloze internettoegang beschikbaar. Vaste computers zijn beschikbaar in de vertreklounge.

Eten & drinken

Sla pasteitjes en sandwiches in voor tijdens de reis bij Greggs, voor de veiligheidscontrole. Maak een keuze uit het vleesbuffet en verwen uzelf bij de chocoladefontein van The Real Food Company, ga terug naar het New York van de jaren dertig met een ontspannend drankje bij Eagle Bar Diner en haal uw cafeïneshot bij Caffè Ritazza. De prijs van eten en drinken op de luchthaven is gelijk aan wat u in Britse steden betaalt.

Boek een vlucht naar Newcastle

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Newcastle

Powered by
 

Huur een auto in Newcastle

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com