Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Newcastle

Te voet

Newcastle is een perfecte stad om te voet te verkennen, met een overzichtelijk voetgangersgebied in het stadscentrum waardoor het veilig wandelen is. Ook de waterkant is een prachtige plek voor een wandeling en de alleen voor voetgangers toegankelijke Millennium Bridge maakt de oversteek naar Gateshead heel gemakkelijk.

Bus

In en rond Newcastle rijden volop bussen die de stad met talloze andere districten verbinden. De handigste diensten voor bezoekers zijn de opvallende gele elektrische Quaylink-bussen die tussen de belangrijke overstapplaatsen in Haymarket, Monument, Gateshead en Quayside rijden.

Metro

De Tyne & Wear Metro verbindt alle belangrijke punten in de regio met elkaar, waaronder de luchthaven. De metro is een handige manier om in Newcastle en Gateshead rond te reizen, want hij is snel en efficiënt en de prijzen zijn naar Britse maatstaven laag.

Taxi

Taxi’s zijn een populaire keuze op de late avond, maar wees op vrijdag- en zaterdagavond voorbereid op lange rijen wachtende passagiers. Veel chauffeurs hebben een speciale opleiding gevolgd waardoor ze hun kennis van de regio met bezoekers kunnen delen.

Huur uw auto

Newcastle is bereikbaar via de A1(M)-snelweg vanuit Londen of via een aantal andere routes. Het verkeer in de Tyne Tunnel in het centrum staat vaak vast. Er is een nieuwe Tyne in aanbouw om files te verminderen. Er zijn diverse grote parkeergarages in de stad en parkeerplaatsen op straat.

Vervoersinformatie

Een Day Rover is goed voor onbeperkt reizen met alle diensten van Tyne and Wear-vervoer, wat een aardige kostenbesparing op enkeltjes oplevert. Met een North East Explorer-ticket kunnen trips door de hele regio worden gemaakt. Het is ook mogelijk om een Metro Day Saver te kopen, waarmee een dag lang onbeperkt op het metronetwerk kan worden gereisd.

website van Nexus (Tyne & Wear Passenger Transport Executive) 

Boek een vlucht naar Newcastle

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Newcastle

Powered by
 

Huur een auto in Newcastle

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com