Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Lyon Saint Exupéry Airport

De moderne luchthaven Lyon St-Exupéry verwerkt vluchten uit zo’n 30 landen en vervoert bijna 8,5 miljoen passagiers per jaar, waarvan 60% op internationale vluchten. De luchthaven, die voorheen bekend was onder de naam Satolas, heeft uitstekende verbindingen met de stad en de Rhônevallei. Het vliegveld ligt 25 km ten zuidoosten van Lyon, en een busrit naar het centrum van de stad duurt 35 tot 50 minuten.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

25 km ten zuidoosten van Lyon

Parkeren op de luchthaven

Er zijn meer dan 10.000 parkeerplaatsen beschikbaar bij één parkeergarage voor lang parkeren en vier voor kort parkeren (allemaal 24 uur per dag geopend). Een gratis shuttlebus rijdt elke 10 tot 15 minuten (‘s nachts elke 20 minuten) tussen de parkeergarages en de terminals. De Parking Information-balie in Le Centre is 24 uur per dag geopend.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

LYS

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 2.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. Mocht u zich vergissen, dan is het slechts een wandeling van een paar minuten tussen de terminals.

Vervoer tussen de terminals

De terminals zijn verbonden door een centraal gebouw, Le Centre.

Terminal 1

Internationale vluchten en chartervluchten vertrekken van Terminal 1.

Terminal 2

De meeste KLM-vluchten vliegen van Terminal 2.

Terminal 3

Budgetvluchten vertrekken van Terminal 3.

Aantal terminals

Drie

Boek een vlucht naar Lyon

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Lyon

Powered by
 

Huur een auto in Lyon

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com