Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Lyon Saint Exupéry Airport

De moderne luchthaven Lyon St-Exupéry verwerkt vluchten uit zo’n 30 landen en vervoert bijna 8,5 miljoen passagiers per jaar, waarvan 60% op internationale vluchten. De luchthaven, die voorheen bekend was onder de naam Satolas, heeft uitstekende verbindingen met de stad en de Rhônevallei. Het vliegveld ligt 25 km ten zuidoosten van Lyon, en een busrit naar het centrum van de stad duurt 35 tot 50 minuten.

Fly to this airport with KLM

Taxi

Officiële taxi’s staan klaar op de luchthaven. De tarieven zijn wettelijk vastgelegd. De rit naar het centrum van Lyon duurt ongeveer 45 minuten en kost gedurende de dag €40-€45 en ‘s nachts €55-€60. Een fooi wordt niet verwacht. Telefoonnummer: +33 (0)4 72 22 70 90.

Auto

De luchthaven ligt aan de D29, die rechtstreeks naar Lyon Part-Dieu gaat. Ook de snelweg D306 en Autoroute A432 (afslag 4) verbinden de luchthaven met het centrum van de stad. De reistijd varieert al naargelang de tijd van de dag, maar ligt gewoonlijk rond de 30 minuten. Diverse internationale autoverhuurbedrijven hebben balies op de luchthaven.

Boek een vlucht naar Lyon

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Lyon

Powered by
 

Huur een auto in Lyon

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com