Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Lyon Saint Exupéry Airport

De moderne luchthaven Lyon St-Exupéry verwerkt vluchten uit zo’n 30 landen en vervoert bijna 8,5 miljoen passagiers per jaar, waarvan 60% op internationale vluchten. De luchthaven, die voorheen bekend was onder de naam Satolas, heeft uitstekende verbindingen met de stad en de Rhônevallei. Het vliegveld ligt 25 km ten zuidoosten van Lyon, en een busrit naar het centrum van de stad duurt 35 tot 50 minuten.

Fly to this airport with KLM

Winkelen

In Le Centre en in de vertreklounges van alle terminals vindt u tijdschriftenkiosken, souvenirshops en aantrekkelijke open taxfree-winkels (magasins detaxées) met een ruim aanbod aan producten. Ga in Le Centre naar Printemps voor voordelige mode en accessoires, naar L'Occitane voor parfum en naar Danael voor horloges en sieraden. Het ernaast gelegen L'Escale is het beste adres voor de specialiteiten van Lyon.

Internet

Op de hele luchthaven is snelle draadloze internettoegang mogelijk. 

Eten & drinken

Een ruime keus aan eten en drinken in verschillende prijsklassen is beschikbaar in de 18 cafés en acht restaurants van de luchthaven, gelegen voor de douanecontrole in het drie verdiepingen tellende Le Centre-gebouw of achter de douane in de terminals. Een aantal is van 5.45 tot 21.30 uur geopend. 

Boek een vlucht naar Lyon

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Lyon

Powered by
 

Huur een auto in Lyon

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com