Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Lyon

Te voet

Metro

Lyons schone en betrouwbare metro is de meest handige manier om van het ene district naar het andere te reizen. U kunt losse kaartjes kopen of een boekje van 10, die u kunt gebruiken op de vier metrolijnen met 40 stations.

Bus

De rode en witte bussen en trams van Lyon maken deel uit van een netwerk met ruim 70 verschillende routes in en om de stad. Ze zijn niet zo snel als de metro, maar wel voordeliger.

Taxi

Om een taxi te nemen kunt u instappen bij een taxistandplaats, een taxi via de telefoon bestellen of gewoon een taxi op straat aanhouden. Geniet van een snelle rondleiding door de stad in een van de vele toeristentaxi’s van Lyon met Engelssprekende chauffeurs.

Huur uw auto

De hoofdwegen voeren naar het centrum van Lyon. Andere boulevards en de Tunnel de Caluire leiden het verkeer rondom de rand van de stad. Er zijn betaalde parkeerplaatsen op straat of in parkeergarages; bestel parkeerkaarten voor de Parking Parc Opera via de website van het bureau voor toerisme (www.en.lyon-france.com).

Vervoersinformatie

U kunt bij elk treinstation een boekje met 10 metrokaartjes kopen om korting te krijgen op ritten of koop een Lyon Stadskaart bij een van de toeristische informatiekantoren om tot drie dagen gebruik te maken van het openbaar vervoer in Lyon. Autorijden in Lyon is niet zo'n uitdaging als in Parijs, maar doordeweeks is het moeilijk parkeren en de steile eenrichtingsstraatjes van Croix Rousse zijn lastig.

website van Lyon Transport 

Boek een vlucht naar Lyon

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Lyon

Powered by
 

Huur een auto in Lyon

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com