Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Marseille

Marseille Provence Airport, de op drie na grootste luchthaven van Frankrijk, vervoert jaarlijks rond de zeven miljoen passagiers naar meer dan 90 steden in 37 landen. Frequent rijdende shuttlebussen brengen u in 25 minuten naar treinstation Marseille Saint-Charles in het centrum van Marseille.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

30 km ten noordwesten van Marseille.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn negen parkeerterreinen met in totaal ongeveer 6000 plaatsen. Op sommige parkeerplaatsen is parkeren tot 40 minuten gratis. Reserveren is niet mogelijk maar u kunt bellen met +33 (0) 4 42 14 29 27 of e-mailen naar parcsautos@marseille-provence.aeroport.fr voor informatie over tarieven en toegankelijkheid. Valetparking en een wasservice zijn eveneens beschikbaar.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Passagiers die gebruikmaken van de nieuwere mp2-terminal dienen er rekening mee te houden dat de service minimaal is. Er zijn geen loopbruggen of shuttlebussen naar het vliegtuig en bagage wordt door de passagiers zelf naar de scanners gedragen.

Luchthavencode

MRS

Telefoonnummer van de luchthaven

+33 (0) 4 42 14 14 14

Website van de luchthaven

website van Marseille Provence Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

Dit zijn slechts handige tips - controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. Mocht u zich vergissen, dan kunt u gebruikmaken van de shuttlebussen die elke 20 minuten tussen de twee terminals rijden.

Aantal terminals

Twee

Vervoer tussen de terminals

De internationale en de binnenlandse terminal bevinden zich in hetzelfde gebouw. Dit gebouw ligt op vijf tot tien minuten loopafstand van de nieuwere mp2-terminal .

Terminal 1

De meeste internationale lijnvluchten vertrekken van Terminal 1, het hoofdgebouw. De meeste vluchten hebben Europese bestemmingen, maar er gaan ook vluchten naar Noord-Afrikaanse bestemmingen.

mp2-terminal

De nieuwe mp2-terminal is bestemd voor luchtvaartmaatschappijen die naar Europese en Noord-Afrikaanse bestemmingen vliegen.

Boek een vlucht naar Marseille

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Marseille

Powered by
 

Huur een auto in Marseille

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com