Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Marseille

Taxi

De grote standplaatsen vindt u aan de Vieux Port en bij het St-Charles treinstation. U kunt ook instappen bij een auto met een bordje "taxi" op het dak. Kijk eerst of de meter werkt; zo niet, spreek dan een prijs af.

Bus

Bussen, met name bus 83, zijn handig om in zuidelijke richting langs de Corniche te reizen. In het centrum vertrekt de Grand Tour bus vanaf de Vieux Port, waarna hij stopt bij 18 verschillende bezienswaardigheden. Koop 1 of 2 dagkaarten aan boord.

Te voet

Wandelen is de snelste en meest aangename manier om korte afstanden af te leggen. Wandel vanaf de Vieux Port door de steile geplaveide straatjes en schaduwrijke pleinen naar de indrukwekkende 19de-eeuwse boulevards, de bruisende markten en chique winkels.

Metro

Het ondergrondse netwerk van Marseille, of de 'Métro', is goedkoop en gebruiksvriendelijk. Er zijn twee metrolijnen in het centrum, die dagelijks van 5.00 tot 22.30 uur rijden (vrijdags en zaterdags tot 0.30 uur). De kaartjes zijn een uur geldig in de trams en bussen.

Huur uw auto

Zowel de A7, A55 als A50 voeren naar het centrum van Marseille, maar eenmaal in de stad vergt het verkeer behoorlijk wat geduld. Het makkelijkste is om, indien mogelijk, bij uw hotel te parkeren. Een alternatief zijn de talrijke parkeergarages in het centrum waar u €2,50 per uur betaalt.

Vervoersinformatie

Met een Pass Journée/ 3 jours kunt u in Marseille respectievelijk één of drie dagen onbeperkt reizen met de bus, tram en metro. De kaarten worden verkocht in de metro, bus of op de tramstations, en in sommige Tabacs (cafés waar sigaretten worden verkocht) en tijdschriftenstalletjes. Op het Bureau voor Toerisme kunt u ook de handige City Pass ophalen; hiermee heeft u gratis toegang tot diverse musea, waaronder de Château d'If (inclusief de boot daarnaartoe). 

website van Régie de Transport de Marseille

Boek een vlucht naar Marseille

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Marseille

Powered by
 

Huur een auto in Marseille

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com