Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Nantes

Nantes Atlantique Airport is de belangrijkste gateway naar de regio Pays-de-la-Loire en tevens de grootste luchthaven van West-Frankrijk. De luchthaven heeft één terminal en verwerkt jaarlijks meer dan 2,7 miljoen passagiers. Het centrum van Nantes ligt 10 kilometer ten noordoosten van de luchthaven. De reistijd naar Nantes per luchthavenshuttle is 30 minuten.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

10 km ten zuidwesten van Nantes.

Parkeren op de luchthaven

De luchthaven heeft zes parkeerterreinen, waaronder een overdekte parkeergarage. De eerste 30 minuten parkeren zijn gratis voor de buitenste parkeerterreinen voor kort en lang parkeren. Neem bij het oprijden van het parkeerterrein een kaartje en betaal bij uw vertrek.

Luchthavencode

NTE

Telefoonnummer van de luchthaven

+33 (0) 2 40 84 80 00

Website van de luchthaven

website van Nantes Atlantique Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 1 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en langeafstandsvluchten.

Aantal terminals

Een

Vervoer tussen de terminals

De incheckhal op de begane grond en de incheckhal op de eerste verdieping van het vertrekgedeelte zijn verbonden door middel van liften en roltrappen.

Terminal 1

Alle vluchten vertrekken vanuit Terminal 1.

Boek een vlucht naar Nantes

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Nantes

Powered by
 

Huur een auto in Nantes

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com