Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Nantes

Bus

De stad is goed voorzien van een netwerk met comfortabele en moderne bussen en de meeste routes sluiten aan op de tramlijnen.  

Taxi

U kunt op straat een taxi aanhouden of bij de standplaats in de buurt van de Place du Commerce en het Centraal Station instappen. Ook kunt u bij een van de tientallen taxicentrales per telefoon een taxi bestellen. De ritten worden per meter berekend en zijn niet duur; ’s nachts geldt een iets duurder nachttarief.

Huur uw auto

Verschillende snelwegen voeren naar Nantes. Volg de borden “Coeur de Ville” naar het stadscentrum. Er zijn parkeergarages in het centrum, maar als u alleen voor een dagje gaat, kunt u beter bij een van de Park & Ride-locaties buiten het centrum parkeren en de drukke wegen mijden.

Vervoersinformatie

Kaartjes voor enkele reizen worden in de bus of op tramhaltes verkocht en moeten bij gebruik gestempeld worden. De kaartjes zijn gedurende een uur in de hele stad geldig. De zeer voordelige Pass Nantes, verkrijgbaar bij het Toeristische Informatiebureau in Nantes of online, geeft korting bij diverse gelegenheden in de stad en gratis toegang tot musea, bezienswaardigheden en openbaar vervoer.

website van Nantes Transportation (TAN)

website van Auto Partage Marguerite autoverhuur

 

Boek een vlucht naar Nantes

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Nantes

Powered by
 

Huur een auto in Nantes

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com