Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Nice

Bus

Bussen zijn betaalbaar, maar in de spits niet de snelste manier om te reizen. Ligne d'Azur rijdt overdag meer dan 40 routes, en 's nachts 4. Buskaartjes kunnen ook in alle trams worden ook gebruikt, waardoor u gemakkelijk van de tram op de bus kunt overstappen en andersom.

Taxi

Taxi´s vindt u op het treinstation van Nice en overal waar veel toeristen komen, zoals Masséna, Place Garibaldi of de Promenade des Anglais. In de overige gevallen kunt u het beste vooraf een taxi reserveren in plaats van er een aan te houden op straat. Vraag bij uw hotel na welke taxibedrijven aangeraden worden.

Te voet

Lopen is de snelste manier om het centrum van Nice te verkennen. Geniet van het uitzicht over de Middellandse Zee terwijl u over de Promenade des Anglais loopt.

Huur uw auto

Het centrum van Nice kan het beste te voet verkend worden en het is zeer moeilijk om een parkeerplaats te vinden, met name in de zomer. Een parkeerplaats kost tegen de €4 per uur en €30 per dag. De auto is ideaal om via de A8 de Côte d’Azur te verkennen.

Vervoersinformatie

Bus- en tramkaartjes zijn verkrijgbaar bij diverse tabacs (sigarenwinkels). Een Multi bestaat uit tien kaartjes met korting en met een Pass 1 Jour kunt u de hele dag ongelimiteerd door het centrum van Nice reizen. In de zomermaanden kan het gebruik van een auto lastig zijn, vanwege de parkeerproblemen. U kunt het beste in een parkeergarage parkeren en van daar lopend naar uw bestemming gaan. De wegenwacht is in geval van pech 24 uur per dag te bereiken (tel.: +33 (0) 4 93 89 80 89 of +33 (0) 4 97 00 03 33,).

Boek een vlucht naar Nice

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Nice

Powered by
 

Huur een auto in Nice

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com