Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Toulouse - Blagnac Airport

Met bijna zeven miljoen passagiers per jaar is Toulouse-Blagnac de op drie na grootste provinciale luchthaven van Frankrijk. De luchthaven verbindt regio Midi-Pyrénées met bestemmingen in Frankrijk, Europa, Noord-Afrika, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied. De rit per shuttlebus naar het centrum van Toulouse duurt 20 minuten.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

10 km ten noordwesten van het centrum van Toulouse.

Parkeren op de luchthaven

Momenteel zijn er ongeveer 13.000 parkeerplaatsen verspreid over zes parkeerterreinen die vanuit alle hallen te voet of per pendelbus bereikbaar zijn. Parkeerterrein P0 is de beste keuze voor een parkeerduur van maximaal 3 uur en de overdekte terreinen P1, 2 en 3 zijn bedoeld voor maximaal 24 uur (P3 dient vooraf te worden gereserveerd). Ecoparks P5 en P6 zijn de beste keuze voor lang parkeren. Vanaf beide terreinen rijden er tussen 4.00 en 24.00 uur elke 15 minuten pendelbussen naar de terminal. Betalen kan bij de uitgangen van het parkeerterrein.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

TLS

Telefoonnummer luchthaven

+33 (0) 825 380 000

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit hal C naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Lijn-, charter- en budgetmaatschappijen voeren geregeld vluchten uit van en naar luchthaven Toulouse-Blagnac. Het terminalgebouw is verdeeld in vier hallen.

Momenteel verzorgen negen luchtvaartmaatschappijen geregelde vluchten van en naar Toulouse-Blagnac Airport. Het terminalgebouw is onderverdeeld in drie hallen.

Hal A

Sommige Europese lijnvluchten vertrekken van Hal A.

Hal B

Europese luchtvaartmaatschappijen maken tevens gebruik van Hal B.

Hal C

Europese luchtvaartmaatschappijen maken tevens gebruik van Hal C.

Hal D

Vluchten naar Noord-Afrikaanse bestemmingen en internationale charters opereren vanuit Hal D.

Aantal terminals

Eén, verdeeld in vier afzonderlijke hallen

Boek een vlucht naar Toulouse

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Toulouse

Powered by
 

Huur een auto in Toulouse

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su

Ontdek meer…

Top 5 destinations
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com