Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Toulouse - Blagnac Airport

Met bijna zeven miljoen passagiers per jaar is Toulouse-Blagnac de op drie na grootste provinciale luchthaven van Frankrijk. De luchthaven verbindt regio Midi-Pyrénées met bestemmingen in Frankrijk, Europa, Noord-Afrika, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied. De rit per shuttlebus naar het centrum van Toulouse duurt 20 minuten.

Fly to this airport with KLM

Trein

Er is geen treinstation op Toulouse-Blagnac. De luchthavenshuttle Flybus stopt bij het treinstation in het centrum van Toulouse (Gare Matabiau).

Bus

Tisséo verzorgt diverse busdiensten tussen het centrum van de stad en de luchthaven. Buslijnen 25, 30 en 66 rijden dagelijks vanaf vroeg in de ochtend tot ongeveer 19.00 uur. Dagkaarten kosten € 5,50 en kunnen ook voor het metro- en tramnetwerk van Toulouse worden gebruikt.

Shuttlebus

De pendelbus van Navette Aéroport Tisséo rijdt dagelijks elke 20 minuten tussen 5.00 en 00.15 uur vanaf uitgang C, hal B. Een enkeltje kost € 5. Kaartjes kunnen in de bus worden gekocht, bij het busstation in Toulouse of op de luchthaven. De bus stopt onderweg vier keer en de rit duurt gewoonlijk 20 minuten, maar tijdens spitsuren iets langer.

Taxi

Lokale taxi’s brengen en halen passagiers voor de aankomsthal bij uitgang C en D. Als er geen taxi’s klaarstaan, kunt u gebruikmaken van de speciale telefoon in de aankomsthal (tel +33 (0)5 61 30 02 54. De rit naar het centrum van de stad kost ongeveer € 22 (€ 25 na 19.00 uur) en de reistijd is ongeveer 15 minuten. Een fooi is niet nodig.

Auto

In de aankomsthal bieden zes grote autoverhuurbedrijven hun diensten aan. Volg vanaf de luchthaven de duidelijk aangegeven route naar Toulouse over de D902 en Autoroutes A621/A624 tussen de luchthaven en het centrum. De luchthaven ligt aan afslag 4 van de A621. De reistijd bedraagt ongeveer 15 tot 20 minuten.

Boek een vlucht naar Toulouse

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Toulouse

Powered by
 

Huur een auto in Toulouse

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su

Ontdek meer…

Top 5 destinations
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com