Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

TLS

Toulouse

Boek uw vliegtickets naar Toulouse om u te laten betoveren door deze levendige oude stad. In de Ville Rose, vanwege het roze pleisterwerk, kunt u genieten van de lokale stoofpot cassoulet.

Activiteiten

Het is heerlijk om na uw vlucht een wandelingetje te maken door de enorme Basilique St Sernin in de Oude Stad. En bezoek vooral ook de prachtige kunstmusea van Toulouse, zoals het moderne Musée des Abattoirs op de linker rivieroever. Koop een buskaartje naar Oost-Toulouse voor Space City.

Meer activiteiten

Winkelen

De meeste winkelstraten vindt u rond Place du Capitole in de Oude Stad. Hier kunt u de nieuwste Franse mode, etenswaren uit de regio, lokale wijnen en speciale viooltjessnoepjes kopen om na uw vakantie mee naar huis te nemen. Onder de vele markten vindt u op de linker rivieroever ook de bijzondere Papier- en Speelgoedmarkt van Toulouse. Kortom, redenen genoeg om uw vliegtickets naar Toulouse te reserveren.

Meer winkelen

Restaurants

Vliegtickets naar Toulouse beloven een culinaire verrassingsreis: u kunt hier heerlijk dineren met foie gras en andere gerechten met gans en eend. Geniet van de sappige cassoulet, de lekkere lokale stoofpot met vlees en bonen. In de Oude Stad vindt u vele goede restaurants, van voordelig en simpel tot gastronomisch en luxueus.

Meer restaurants

Uitgaan

Toulouse is een universiteitsstad waar u zeer veel levendige clubs, cafés en muziekcafés kunt vinden, bijvoorbeeld in de Oude Stad en op de linker rivieroever. Boek een reis naar Toulouse om optredens te zien in het Théâtre National de Toulouse of rockconcerten in Le Zénith.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Toulouse. Bekijk de data van evenementen voordat u uw vliegtickets boekt. Bezoek Toulouse bijvoorbeed in juni, om mee te feesten tijdens het bruisende Rio Loco-festival dat voor een ware explosie van livemuziek en entertainment zorgt aan de oever van de rivier. Als u in september een vakantie in Toulouse boekt kunt u op het festival Piano aux Jacobins genieten van prachtige klassieke muziek.

Boek een vlucht naar Toulouse

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Toulouse

Powered by
 

Huur een auto in Toulouse

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su

Ontdek meer…

Top 5 destinations
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com