Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Toulouse

Bus

De bus is het belangrijkste publieke transportmiddel voor de lokale bevolking. Een uitgebreid netwerk van bussen rijdt op meer dan 80 routes door de stad. Er rijden ook bussen in de Oude Stad en naar de linker rivieroever.

Taxi

U kunt een taxi op straat aanhouden, maar het is gebruikelijker om naar een taxistandplaats in het centrum te gaan, zoals bijvoorbeeld de standplaats aan de Place du Capitole. Bovendien kunt u dag en nacht een taxi bestellen bij taxicentrales als Capitole Taxi (tel. 05 34 250 250, http://www.capitole-taxi.com). Het tarief (fooien niet vereist) is afhankelijk van de afstand en het tijdstip.

Metro

De stad heeft twee metrolijnen die de buitenwijken met het centrum verbinden. Lijn A loopt van het noordoosten naar het zuidwesten, en lijn B van het noorden naar het zuidoosten. De twee lijnen kruisen elkaar bij station Jean-Jaurè in het centrum van de stad. De metro is snel en niet duur, en daardoor een goede manier om van de Oude Stad naar de linkeroever of Oost-Toulouse te gaan.

Te voet

Bijna alle bezienswaardigheden in Toulouse bevinden zich in de Oude Stad, en dit gebied is klein genoeg om te voet te verkennen. Bovendien is het heerlijk om door de charmante straatjes en over de leuke pleintjes te lopen en om u tussen de drommen mensen te begeven die winkelen in de grote autovrije winkelstraten.

Huur uw auto

Diverse wegen leiden vanuit het centrum van Toulouse naar de A620-ringweg en sluiten aan op andere snelwegen. Er zijn verschillende parkeergarages in het centrum. De ondergrondse stationsgarages bieden gratis parkeren, mits u binnen 60 minuten een bus of metrokaartje stempelt.

Vervoersinformatie

De relatief dure losse kaartjes zijn een uur geldig in de bus of metro. Verder kunt u gebruikmaken van een groot aantal kortingskaartjes, waaronder de Pass Journée (één dag geldig).

website van Greater Toulouse Transport (Tisséo)

 

Boek een vlucht naar Toulouse

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Toulouse

Powered by
 

Huur een auto in Toulouse

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su

Ontdek meer…

Top 5 destinations
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com