Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Bologna

Bus

Bologna's uitstekende bussysteem wordt gerund door de ATC. Het is de goedkoopste manier om door de stad te reizen. De bussen rijden regelmatig, maar kunnen tijdens de spits druk zijn. De buslijnen bestrijken de hele stad en er zijn voldoende bussen die in het centrum rond de Piazza Maggiore rijden.

Taxi

Officiële taxi’s hebben een bordje op het dak en zijn het beste. Alle belangrijke pleinen hebben een taxistandplaats en de meest handige liggen bij de Piazza Maggiore aan de Via Rizzoli en de Via dell'Indipendenza. U kunt ook een taxi op straat aanhouden of reserveren per telefoon. Er wordt een toeslag berekend voor bagage en voor ritten laat op de avond of op zondag.

Te voet

Met een uitgebreid netwerk van galerijen is Bologna ideaal om te wandelen. Volg de galerijen met winkels ten zuiden van de Piazza Maggiore of ga uw neus achterna en geniet van een wandeling door deze voetgangersvriendelijke stad.

Huur uw auto

Verblijft u in het historische centrum van Bologna, verzoek dan uw hotel om toegang – in de centrale zone is het verkeer overdag beperkt. Vervolgens heeft u een 24-uurs P+Buskaart (€7) nodig waarmee u binnen de blauwe vakken mag parkeren en de bus kan gebruiken. Er zijn ook diverse parkeergelegenheden bij opstappunten voor het openbaar vervoer.

Vervoersinformatie

Koop een dagkaart, een 10-ritten stadspas of een 24-uur Eco Ticket buskaart om door het centrum van Bologna te reizen. Auto’s zijn niet toegestaan in het stadscentrum. Parkeer op een parkeerplaats net buiten de begrensde zone en neem een bus naar het centrum.

Boek een vlucht naar Bologna

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Bologna

Powered by
 

Huur een auto in Bologna

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com