Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Florence Airport

Florence Airport vormt samen met de iets grotere luchthaven van Pisa de toegangspoort tot Toscane. De luchthaven, die vernoemd is naar de beroemde Florentijnse cartograaf Amerigo Vespucci, verwerkt jaarlijks iets meer dan twee miljoen passagiers. De luchthaven ligt 4 km van Florence; per taxi duurt de rit naar het centrum 15 minuten.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

4 km ten noordwesten van Florence.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn twee parkeerterreinen op Florence Airport. Op het parkeerterrein voor kort parkeren kunt u 20 minuten gratis parkeren. Het terrein voor lang parkeren biedt 24-uursbeveiliging.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Mocht u iets op de luchthaven verliezen, beschouw het dan niet als voorgoed verloren. De website heeft een handige pagina ´Missing Objects' met foto’s van gevonden voorwerpen, van mobiele telefoons tot bolhoeden.

Luchthavencode

FLR

Telefoonnummer luchthaven

+39 (0) 55 306 1300

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Mocht u iets op de luchthaven verliezen, beschouw het dan niet als voorgoed verloren. De website heeft een handige pagina ´Missing Objects' met foto’s van gevonden voorwerpen, van mobiele telefoons tot bolhoeden.

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM maakt gebruik van beide terminals van Florence Airport. 

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt.

Vervoer tussen de terminals

De terminals bevinden zich naast elkaar op vijf minuten loopafstand.

Vertrekterminal

Alle vluchten van Florence Airport vertrekken vanaf de vertrekterminal op de eerste verdieping voor zowel binnenlandse als Europese bestemmingen.

Aankomstterminal

De tweede terminal is de aankomstterminal en deze wordt uitsluitend gebruikt voor inkomende vluchten.

Aantal terminals

Twee

Boek een vlucht naar Florence

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Florence

Powered by
 

Huur een auto in Florence

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com