Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Florence Airport

Florence Airport vormt samen met de iets grotere luchthaven van Pisa de toegangspoort tot Toscane. De luchthaven, die vernoemd is naar de beroemde Florentijnse cartograaf Amerigo Vespucci, verwerkt jaarlijks iets meer dan twee miljoen passagiers. De luchthaven ligt 4 km van Florence; per taxi duurt de rit naar het centrum 15 minuten.

Fly to this airport with KLM

Bus

<p>De busdienst <b>Vola in bus</b> (Fly By Bus) die verzorgd wordt door Ataf-Sita, rijdt tussen       6.00 en 20.30 uur elk halfuur, gevolgd door diensten om het uur tot 23.30 uur. De bussen       rijden naar Piazza Stazione in Florence. De reis duurt ongeveer 25 minuten en       kost €5.</p>

Taxi

Omdat het centrum van Florence slechts 4 km van de luchthaven ligt, zijn de taxi’s die voor de aankomsthal klaar staan, de snelste en makkelijkste manier om naar de stad te reizen. De 15 minuten durende taxirit wordt op de meter gereden en kost rond de €20.

Auto

De luchthaven ligt tussen de afslag Firenze Nord van de snelweg en het industriegebied Prato. De autorit van het centrum van de stad naar de luchthaven duurt ongeveer 15 minuten. Volg vanuit het centrum Viale Guidoni richting snelweg A1 en A11. U vindt de autoverhuurbedrijven in de aankomsthal.

Boek een vlucht naar Florence

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Florence

Powered by
 

Huur een auto in Florence

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com