Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Florence

Taxi

Florence is zeer compact waardoor een taxi alleen nodig is indien u met zware bagage reist. De minimumtarieven zijn erg hoog en het ingewikkelde eenrichtingsverkeer en de voetgangerszones maken zelfs de korte ritjes onnodig lang. Er zijn taxistandplaatsen op de luchthaven en voor het Centraal Station (Santa Maria Novella).

Te voet

De nauwe middeleeuwse straatjes van Florence zijn gemaakt voor voetgangers en paard en wagen. Wandelen is nog steeds de snelste en fijnste manier om de stad te verkennen die een kunstwerk op zich is. Tijdens een avondwandeling heeft u de straten bijna voor uzelf alleen.

Bus

Aangezien het centro storico (historische centrum) bijna geheel is afgesloten voor verkeer, rijden de efficiënte bussen in Florence bijna alleen langs de hoofdstraten. Verschillende kleine elektrische bussen rijden in sommige voetgangerzones.

Huur uw auto

Het is mogelijk om met de auto Florence binnen te rijden, maar in het historische centrum gelden verkeersbeperkingen (ZTL, zona a traffico limitato). Verblijft u in een hotel? Geef dan van tevoren uw autogegevens door zodat de politie u door laat rijden.

Vervoersinformatie

Draag gemakkelijke schoenen bij het sightseeën. Indien u vaak van de bus gebruik gaat maken, koop dan een setje met vier kaartjes, de biglietto multiplo, of een 24-uurs of driedaagse kaart bij de tabacchi (krantenkiosks). Vergeet niet om uw kaartje achter in de bus te stempelen, anders wacht u een fikse boete. U kunt bij het bureau voor toerisme bij het station een kaart met de busroutes ophalen.

Boek een vlucht naar Florence

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Florence

Powered by
 

Huur een auto in Florence

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com