Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthavens Milaan

KLM vliegt naar twee Milanese luchthavens; Linate International Airport en Milan Malpensa Airport. Met een afstand van slechts 7 km van het centrum is Linate International de meest gunstig gelegen luchthaven voor Milaan. Malpensa verwerkt jaarlijks bijna 22 miljoen passagiers en heeft meer internationale vluchten dan alle andere Italiaanse luchthavens. Malpensa Airport ligt 45 km van Milaan, maar heeft een efficiënte treinverbinding die passagiers in 40 minuten naar het centrum van de stad brengt.

Fly to this airport with KLM

Linate International Airport ligt slechts 7 km van het centrum van Milaan en hierdoor is het centrum van de stad snel te bereiken. Met de taxi- en busdiensten kunnen passagiers de stad binnen een halfuur bereiken.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Afstand vanaf het centrum van de stad

7 km ten oosten van Milaan.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn drie parkeerterreinen bij de terminal, waaronder plaatsen voor kort en lang parkeren, en valetparking. In totaal is er plaats voor 4500 auto’s. Gehandicaptenparkeerplaatsen zijn gratis. Top Car biedt extra bewaakte parkeerplaatsen voor kostbare auto’s.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

De andere grote internationale luchthaven van Milaan, Malpensa, is gemakkelijk te bereiken door middel van 14 shuttlebussen die dagelijks vanaf de aankomsthal op Linate vertrekken.

Luchthavencode

LIN

Telefoonnummer van de luchthaven

+39 02 7485 2200

Website van de luchthaven

website van SEA Aeroporti di Milano

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 1 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Aantal terminals

Eén

Terminal 1

Alle internationale en binnenlandse vluchten op Linate vertrekken van Terminal 1.

Boek een vlucht naar Milaan

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Milaan

Powered by
 

Huur een auto in Milaan

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com