Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Milaan

Taxi

De taxi's zijn wit en zijn voorzien van een taximeter. U kunt een taxi op straat aanhouden, maar de chauffeurs stoppen liever bij een taxistandplaats. Er is een grote taxistandplaats bij de Piazza del Duomo en ook bij de treinstations vindt u taxi's. Hotels en restaurants helpen u meestal graag met het regelen van een taxi; u krijgt dan een bonnetje dat u aan de chauffeur moet laten zien. Houd rekening met een toeslag voor bagage en nachtritten.

Bus

Te voet

In het centrum van Milaan kunt u zich het snelste te voet verplaatsen. Onderweg kunt u talrijke musea, galerieën, winkels en kerken ontdekken. Brera, de Quad d'Oro en Castello Sforzesco liggen op tien minuten loopafstand van de Duomo.

Huur uw auto

Autorijden in het centrum van Milaan mag alleen indien u in het bezit bent van een Ecokaart en kost €2-€10 per dag. Deze maatregel is een poging om de vervuiling door uitlaatgassen te verminderen. Sommige "milieuvriendelijke” voertuigen hebben vrijstelling. Parkeren is vaak lastig. Om op straat te parkeren heeft u een kraskaart nodig die verkrijgbaar is bij krantenstalletjes. U kunt ook in een bewaakte garage parkeren.

Vervoersinformatie

Het ATM-vervoersnetwerk is eenvoudig te gebruiken. Koop losse vervoersbewijzen of een goedkoper setje van tien stuks, een giornaliero (dagkaart) of een tweedaags vervoersbewijs. Maak het vervoersbewijs voor aanvang van uw reis geldig door er een gaatje in te knippen met behulp van de SITAM-machines in de bus of op het metrostation. Zodra uw kaartje geldig is, kunt u maximaal 75 minuten onbeperkt reizen met de tram of bus of eenmalig reizen op een van de drie metrolijnen. Een los kaartje kost één euro.

Boek een vlucht naar Milaan

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Milaan

Powered by
 

Huur een auto in Milaan

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com