Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Barcelona Airport

Barcelona Airport (El Prat de Llobregat) is een van de drukste luchthavens van Spanje, en verwerkt jaarlijks ongeveer 34,4 miljoen passagiers via twee terminals. De luchthaven ligt slechts 14 km van het centrum van de stad en de goedkope, handige Aerobús overbrugt de afstand in een kleine 35 minuten.

Fly to this airport with KLM

Trein

De trein is snel en comfortabel. Lijn R2 North-Sant Celoni/Maçenet Massanes (RENFE) brengt u in ongeveer 20 minuten naar Barcelona Sants. De trein rijdt om de 30 minuten en een enkeltje kost €3,60. Het station bevindt zich dicht bij Terminals T2A en T2B en is verbonden door een voetgangersbrug. Er rijdt een pendelbus van en naar Terminal T1. Eenmaal in Barcelona Sants kunt u overstappen op de metro of andere treindiensten.

Bus

De goedkope en handige Aerobus (A1) stopt voor Terminal 1 en brengt reizigers naar Plaça Catalunya via Plaça Espanya. De reistijd is ongeveer 35 minuten en de bussen rijden om de 5 tot 10 minuten. Een enkeltje kost €5,30 en kan in de bus worden gekocht. Tijdens spitsuren kunnen de bussen vol zitten en als u veel bagage heeft, kunt u beter een ander vervoermiddel kiezen.

Taxi

Officiële zwart-gele Barcelona-taxi’s staan klaar voor alle terminals en vervoeren maximaal vier personen inclusief kinderen. De rit naar Barcelona duurt afhankelijk van uw bestemming ongeveer 30 minuten en kost op weekdagen rond de €25 vanaf Terminal T2 en €30 vanaf Terminal T1; in het weekend betaalt u iets meer. Er is een toeslag voor elk bagagestuk. Controleer de meter voor de totaalprijs en vraag om een kwitantie.

Auto

Vanuit het centrum van Barcelona zijn Terminals T1 en T2 per auto makkelijk te bereiken via de snelweg C31. In Terminal T1, T2B en T2C vindt u de balies van autoverhuurbedrijven. De reistijd varieert, maar ligt gemiddeld rond de 25 minuten.

Boek een vlucht naar Barcelona

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Barcelona

Powered by
 

Huur een auto in Barcelona

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su

Ontdek meer…

Top 5 destinations
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com