Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Barcelona Airport

Barcelona Airport (El Prat de Llobregat) is een van de drukste luchthavens van Spanje, en verwerkt jaarlijks ongeveer 34,4 miljoen passagiers via twee terminals. De luchthaven ligt slechts 14 km van het centrum van de stad en de goedkope, handige Aerobús overbrugt de afstand in een kleine 35 minuten.

Fly to this airport with KLM

Winkelen

Beide terminals op Barcelona Airport hebben een licht en ruim winkelgebied. In Terminal T2 koopt u computerspelletjes bij Crystal Media en reistassen bij Travel Mate. Profiteer van taxfree-artikelen als alcohol en tabak, parfum, huidverzorgingsproducten, cosmetica en zonnebrillen.

Internet

Er zijn diverse draadloze internettoegangspunten verdeeld over de terminals. Er zijn ook computerterminals (deze werken op munten) in Terminal T2A die internettoegang bieden aan reizigers die hun eigen computer niet bij zich hebben. 

Eten & drinken

Cafés en restaurants zijn gunstig gelegen in beide terminals. De meeste bevinden zich achter de veiligheidscontrole en er zijn diverse mogelijkheden bij elke groep gates als u weinig tijd heeft. Probeer in Terminal T2 Fresh and Ready voor een snelle sandwich en Café di Fiore om te relaxen aan de bar met een koud Spaans biertje.

Boek een vlucht naar Barcelona

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Barcelona

Powered by
 

Huur een auto in Barcelona

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su

Ontdek meer…

Top 5 destinations
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com