Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Madrid

Bus

Het uitgebreide busnetwerk van Madrid kan enigszins verwarrend zijn voor bezoekers, zeker vergeleken met het eenvoudige metrosysteem. De busdienst wordt aangevuld door nachtbussen of búhos die tussen middernacht en 6.00 uur van de Plaza de Cibeles naar de buitenwijken rijden.

Te voet

De meeste belangrijke bezienswaardigheden in Madrid liggen in of nabij het stadscentrum. Wandelen is vaak de beste keuze en dé manier om leuke verrassingen te ontdekken.

Taxi

U kunt een van de alomtegenwoordige officiële taxi’s, met een diagonale rode streep en een groen licht op het dak, op straat of bij een standplaats aanhouden. Er wordt een kleine toeslag in rekening gebracht voor elk stuk bagage, of voor ritten naar de luchthaven, bus- en treinstations. Het is gebruikelijk om het eindbedrag naar boven af te ronden, indien u tevreden bent met de service.

Metro

De Consorcio Transportes de Madrid-metro is goedkoop, efficiënt en rijdt elke dag van 06.00 tot 02.00 uur. Elk van de 12 metrolijnen heeft een kleur en een nummer. Een enkele reis, die €2 kost, kan voor elke rit binnen het systeem gebruikt worden. Een 10-rittenkaart, abono de 10 viajes, kost €9,30.

Huur uw auto

Madrid wordt omringd door een aantal snelwegen die verbonden zijn met grote boulevards die naar het centrum leiden. Deze dienen als handige wegwijzer, maar het blijft lastig rijden in het doolhof van straten in het centrum. Het is een stuk handiger om uw auto in het hotel te laten staan en de stad te voet of met de metro te verkennen.

Vervoersinformatie

Enkeltjes en een boekje met tien kaartjes zijn geldig voor zowel de metro als de stadsbussen. Er zijn ook maandkaarten beschikbaar voor de metro, bus en trein. De spits duurt gewoonlijk 7.00 tot 9.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, maandag tot vrijdag.

Boek een vlucht naar Madrid

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Madrid

Powered by
 

Huur een auto in Madrid

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com