Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Istanbul - Atatürk International Airport

Istanbul Ataturk Airport is gelegen in Yesilkoy, aan de Europese kant van Istanbul, 28 km (16 mijl) van het centrum van de stad. Met de metro bent u binnen 30 minuten in het centrum.

Fly to this airport with KLM

Bus

Tussen 4.00 en 1.00 uur rijden er elke 30 minuten bussen vanaf de binnenlandse en internationale terminal naar het Taksim-plein in het centrum van de stad. De reis duurt 40 minuten wanneer het verkeer meezit en de prijs van een kaartje begint vanaf YTL 10.

Taxi

Taxi’s staan klaar voor het terminalgebouw. De rit naar het centrum van Istanbul duurt ongeveer 30 minuten (langer tijdens de spitsuren) en kost YTL 40. Taxichauffeurs verwachten een fooi, dus tel 5 tot 10% bij de uiteindelijke ritprijs op.

Auto

Diverse internationale en lokale autoverhuurbedrijven hebben balies in de luchthaven. De reistijd vanaf de luchthaven is afhankelijk van het tijdstip op de dag  (en duurt meer dan een uur tijdens de ochtendspits).

Boek een vlucht naar Istanbul

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Istanbul

Powered by
 

Huur een auto in Istanbul

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com