Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Vancouver

Bus

Bussen rijden door de hele stad en worden door iedereen gebruikt.

Taxi

Taxi's zijn doorgaans geel of blauw, en u vindt ze in overvloed. De chauffeurs kunnen u veel vertellen over de stad en ze maken graag een praatje.

Te voet

Vanuit het centrum kunt u te voet Stanley Park bereiken, alsook een aantal stranden zoals Sunset Beach en de trendy restaurants in Yaletown. Gastown en West End bevinden zich op ook loopafstand van het centrum. Wandel over de Burrard Bridge naar Kitsilano Beach en winkel bij de boetiekjes aan West 4th en West Broadway.

Huur uw auto

Vancouver is makkelijk te bereiken via de Trans-Canada Highway 1 vanuit het oosten, of Highway 99 vanuit het zuiden. De stad heeft een rechthoekig stratenpatroon en glooiende wegen waardoor het er makkelijk autorijden is. In het centrum zijn er parkeergarages en parkeerplaatsen op straat met parkeermeters. Let daarbij goed op de tijdslimiet.

Vervoersinformatie

Met een Day Pass (dagpas) hebt u onbeperkt toegang tot alle openbaar vervoer, behalve de West Coast Express en Miniferries. Dagpassen zijn verkrijgbaar op de luchthaven van Vancouver, bij de Peace Arch Border Crossing en in het centrum. Autorijden in Vancouver is makkelijk en er is voldoende parkeerruimte voorhanden.

Boek een vlucht naar Vancouver

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Vancouver

Powered by
 

Huur een auto in Vancouver

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com