Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Logan International Airport Boston

Logan International Airport Boston is de drukste hub van New England en verwerkt jaarlijks 28 miljoen passagiers via vier terminals. De luchthaven ligt vijf kilometer ten noordoosten van het centrum van Boston. De reis naar van de luchthaven naar Boston duurt per bus 15 minuten en per watertaxi 7 minuten.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

5 km ten noordoosten van Boston.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn parkeerterreinen voor parkeren per uur, per dag en er is een voordeliger parkeerterrein voor lang parkeren. Wandelpaden verbinden alle terminals met de centrale parkeergarage. Terminal B en E hebben aanvullende voorzieningen. Een gratis shuttle verbindt het voordelige parkeerterrein met de terminals. Betaling vindt vooraf plaats bij betaalautomaten in contant geld (geen munten) of per creditcard. Parkeren langs het trottoir voor de terminals is verboden. Chauffeurs die op binnenkomende vluchten wachten, kunnen parkeren op het gratis “mobiele telefoon-parkeerterrein” (zodat ze op afroep voor kunnen rijden), vijf minuten vanaf de terminals, gedurende maximaal 30 minuten. Reserveer uw parkeerplaats online

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Logan is een van de meest veiligheidsbewuste Amerikaanse luchthavens. Zorg dat u voor binnenlandse vluchten ten minste een uur van tevoren aanwezig bent en ten minste twee uur voor internationale vluchten. Tijdens schoolvakanties, met name de kerstvakantie die half december begint, kunnen de rijen bij de check-in en de veiligheidscontrole erg lang zijn.

Luchthavencode

BOS

Telefoonnummer luchthaven

+1 617 561 1800

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Logan is een van de meest veiligheidsbewuste Amerikaanse luchthavens. Zorg dat u voor binnenlandse vluchten ten minste een uur van tevoren aanwezig bent en ten minste twee uur voor internationale vluchten. Tijdens schoolvakanties, met name de kerstvakantie die half december begint, kunnen de rijen bij de check-in en de veiligheidscontrole erg lang zijn.

Overstapluchthavens

Minneapolis-St. Paul

Detroit-Metropolitan Wayne County

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. 

Vervoer tussen de terminals

Rolpaden verbinden terminal A, B en C en de centrale garage. Gratis shuttlebussen verbinden alle terminals in minder dan tien minuten. De shuttlebussen rijden eveneens naar de metro, de aanlegplaats van de watertaxi en de parkeerterreinen. Reken op een reistijd van 20 minuten.

Terminal A

Het gebouw, dat in 2005 is geopend, heeft prijzen gewonnen voor de milieuvriendelijke technologie die is toegepast.

Terminal B

Terminal B wordt gebruikt voor bestemmingen in de VS en Canada.

Terminal C

Terminal C, die direct in verbinding staat met Terminal E, wordt eveneens gebruikt voor binnenlandse bestemmingen.

Terminal E

Terminal E is de internationale terminal.

Aantal terminals

Vier

Boek een vlucht naar Boston

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Boston

Powered by
 

Huur een auto in Boston

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com