Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Boston

Metro

The 'T' – de Massachusetts Bay Transportation Authority (MBTA) – beheert de metro, tram, veerboten en treinen. Er zijn vier metrolijnen (blauw, groen, rood en oranje). De metro is de makkelijkste vervoersmogelijkheid, tenzij u net voor of na een wedstrijd van de Red Sox met de groene lijn reist.

Bus

De MBTA beheert 170 busroutes. De bus is niet de snelste manier om ergens te komen, zeker niet tijdens de spits, maar de bus is goedkoop en beter uitgerust dan de metro voor mensen met een handicap. Bovendien ziet u meer van de stad dan wanneer u met de metro reist.

Taxi

Er zijn taxi’s in overvloed. U kunt ze aanhouden op straat of telefonisch reserveren. Als u de voorkeur geeft om tijdens een ritje een praatje te maken met de taxichauffeur, houd er dan wel rekening mee dat de taxi een dure vervoersvorm is. U betaalt een extra tarief als u van de luchthaven komt.

Te voet

Neem op elke wandeling een plattegrond mee; dit is de beste manier om door de drukke wijken te komen. Bewandel bijvoorbeeld de rode bakstenen stoep van Beacon Hill of loop een van de historische routes. Een wandeling door de Public Garden en Boston Common of langs de Charles River op de Esplanade is ook de moeite waard.

Huur uw auto

De I-90 en I-93 Interstates lopen straalsgewijs vanuit het centrum van Boston. De I-95 (Route 128) omringt de binnenstad. Tijdens de spits kunt u deze wegen beter mijden. Een GPS is aanbevolen om de weg te vinden in het uitgebreide wegennet en bruggen die het centrum verbinden met Back Bay, Chelsea en Cambridge.

Vervoersinformatie

Om onbeperkt gebruik te kunnen maken van het openbaar vervoer van MBTA kunt u online of bij kiosken op de luchthaven en stations LinkPasses kopen voor een dag of een week. U kunt hier ook losse kaartjes en kortingskaartjes kopen. Stap niet zelf achter het stuur als u uw bezoek aan Boston vooral leuk wilt houden – Boston is een lastige stad om in te rijden en parkeren is duur.

website van de Massachusetts Bay Transport Authority (MBTA)

Boek een vlucht naar Boston

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Boston

Powered by
 

Huur een auto in Boston

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com