Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Chicago

Metro

De snelste manier om u door de stad te verplaatsen is met de "El", een kruising tussen een verhoogde trein en een metro. Negen verschillend gekleurde lijnen voeren naar beide luchthavens en doorkruisen de stad en enkele van de noordelijke buitenwijken. Behalve Skokie Swift kunnen alle wijken bereikt worden met de Loop.

Te voet

De benenwagen is het meest efficiënte vervoersmiddel voor korte afstanden, vooral in het drukke Downtown. De ondergrondse 'Pedways' (voetgangersroutes) verbinden 40 stadsblokken met de winkels van the Loop, treinstations en kantoorgebouwen. Deze ondergrondse wandelroutes zijn vooral handig om slecht weer te vermijden.

Bus

Bussen rijden door de hele stad, sluiten goed aan op de ‘El' en bereiken wijken waar de trein niet komt. Houd er wel rekening mee dat het drukke verkeer de dienstregeling vaak zwaar op de proef stelt. De meeste Chicago Transit Authority (CTA) bussen rijden 24 uur per dag. Nachtbussen of Night Owl services rijden tussen middernacht en 5.00 uur.

Taxi

U kunt altijd makkelijk een taxi aanhouden in drukke buurten als Wrigleyville, The Loop en Michigan Avenue. Tijdens de ochtend- en avondspits is dat wel even anders. Zelfs wanneer u telefonisch een taxi bestelt, kunt u nog lang wachten.

Huur uw auto

Chicago heeft een rechthoekig stratenpatroon met snelwegen die het verkeer snel de stad uit leiden. Doordeweeks is het tijdens de ochtend- en avondspits erg druk, dus plan uw bezoek tussen 10.00 en 15.00 uur. Let goed op de parkeerbeperkingen. 's Nachts kunt u het beste in de garage van uw hotel parkeren.

Vervoersinformatie

Een Visitor Pass, een kaart van één tot vijf dagen, biedt onbeperkt reizen met de CTA en is verkrijgbaar bij het Chicago Cultural Center en een aantal andere verkooppunten in de stad. Prijzen lopen uiteen van US$5 voor een dagkaart tot US$18 voor vijf dagen. Wees voorzichtig wanneer u 's avonds laat met het openbaar vervoer reist.

Boek een vlucht naar Chicago

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Chicago

Powered by
 

Huur een auto in Chicago

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com