Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Detroit Metropolitan Wayne County Airport

Detroit Metro Airport is de op negen na grootste luchthaven van Noord- Amerika. In 2002 opende Detroit Metro de nieuwe McNamara-terminal. In 2008 wordt nog een nieuwe terminal geopend. De luchthaven ligt 32 km ten westen van Detroit, en met de taxi bent u in 30 tot 60 minuten in het centrum van de stad.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

32 km ten westen van Detroit.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn parkeerplaatsen en parkeergarages bij beide terminals, waaronder parkeerplaatsen voor kort en lang parkeren en valetparking op het Big Blue Deck en de McNamara parkeerplaats. Een gratis pendelbus rijdt tussen de Gele en Groene parkeerterreinen en beide terminals.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

De McNamara-terminal van Detroit Metro is 1,6 km lang. De Express Tram legt de afstand in ongeveer drie minuten af en stopt alleen in het midden en aan het eind van de terminal. Passagiers die niet in staat zijn een wandeling van 10 tot 15 minuten naar een tramhalte te maken, kunnen een rolstoel aanvragen.

Luchthavencode

DTW

Telefoonnummer luchthaven

+1 734/247-7678

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

De McNamara-terminal van Detroit Metro is 1,6 km lang. De Express Tram legt de afstand in ongeveer drie minuten af en stopt alleen in het midden en aan het eind van de terminal. Passagiers die niet in staat zijn een wandeling van 10 tot 15 minuten naar een tramhalte te maken, kunnen een rolstoel aanvragen.

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Minneapolis-St. Paul

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanaf de McNamara-terminal naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. 

Vervoer tussen de terminals 

Gratis shuttlebussen rijden iedere 10 minuten tussen de terminals. De reistijd tussen de terminals bedraagt zeven minuten. 

McNamara Terminal

Langeafstandsvluchten binnen de VS en internationale vluchten vertrekken van en komen aan bij de McNamara Terminal.

North Terminal

Vanaf de North Terminal opereren langeafstandsvluchten binnen de VS, internationale vluchten en Amerikaanse budgetmaatschappijen.

Aantal terminals

Twee

Boek een vlucht naar Detroit

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Detroit

Powered by
 

Huur een auto in Detroit

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com