Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Detroit

Bus

In het centrum kunt u gebruikmaken van bussen met een eenvoudige online routeplanning. Het regionale vervoerssysteem SMART is de beste manier om buiten de stadsgrenzen te reizen.

Taxi

Taxi’s staan voor u klaar bij hotels of casino’s in het centrum. Buiten het centrum dient u per telefoon een taxi te bestellen.

Metro

Detroits enige sneltramsysteem, de People Mover, is een makkelijke manier om de kunstgalerieën, sportevenementen en theaters te bezoeken, maar de route is beperkt tot het centrum van de stad. Wees voorbereid op enorme menigten wanneer er grote jaarlijkse sportevenementen plaatsvinden.

Te voet

Het centrum van Detroit wordt steeds voetgangersvriendelijker. Wandel langs de rivier bij het Renaissance Center voor een fraai uitzicht over de stad of bezoek te voet de musea, lofts en kunstgalerieën in het Culturele District.

Huur uw auto

Motor City, zoals Detroit ook vaak genoemd wordt, is het middelpunt van de Amerikaanse automobielindustrie en de wegen zijn ideaal voor autorijden. Het efficiënte wegennet is makkelijk te berijden en zelfs in de spits stroomt het verkeer goed door. Er is volop parkeergelegenheid in het centrum van de stad; sommige garages zijn zelfs gratis.

Vervoersinformatie

Een dag-, week- of maandkaart (Go Pass) geeft onbeperkt toegang tot de Detroit stadsbussen; ook regionale DDOT/SMART kaarten zijn verkrijgbaar maar alleen als maandkaart. In de buitenwijken van Detroit is het makkelijk autorijden. In het centrum van de stad kan het autorijden verwarrend zijn, aangezien de stad is ontworpen in de vorm van een wiel met spaken en de straten vaak van naam veranderen. De bestemmingen en bezienswaardigheden zijn echter duidelijk aangegeven. Het is wel vaak moeilijk om op straat te parkeren, dus u kunt het beste een parkeergarage of parkeerterrein zoeken. Deze zijn niet duur en soms zelfs gratis.


 

Boek een vlucht naar Detroit

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Detroit

Powered by
 

Huur een auto in Detroit

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com