Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Los Angeles

Los Angeles International Airport, kortweg LAX, is de op vijf na drukste luchthaven ter wereld en verwerkt jaarlijks bijna 60 miljoen passagiers. De luchthaven is efficiënt, met kleine, overzichtelijke terminals, en ligt 24 km vanaf het centrum van LA, tussen Marina del Rey en Manhattan Beach. De autorit van de luchthaven naar het centrum van Los Angeles kan een halfuur tot een uur duren, afhankelijk van de drukte op de weg.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

24 km ten zuidwesten van het centrum van Los Angeles.

Parkeren op de luchthaven

In het hoofdgebouw zijn acht garages voor kort (en duur) parkeren en op de hoek van 96th Street en Sepulveda Boulevard en 111th Street en Cienega Boulevard liggen twee parkeergarages voor lang parkeren. Tussen deze parkeergarages voor lang parkeren en de terminals rijdt een gratis busdienst. Er is een gratis 24-uursparkeerplaats, Cell Phone Waiting Lot op 9011 Airport Boulevard, voor chauffeurs die passagiers komen afhalen. Valetparking is beschikbaar bij Terminal 4. Reserveer uw parkeerplaats online

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Verscherpte veiligheidsmaatregelen zorgen ervoor dat de rijen voor de incheckbalies en de douane lang zijn, dus wees voorbereid op een lange wachttijd bij de douane en trek drie uur uit voor het inchecken voor internationale vluchten. Houd er ook rekening mee dat u nogmaals door de veiligheidscontrole moet als u van terminal wisselt. Alleen passagiers met een geldig ticket worden langs de veiligheidscontrole gelaten.

Luchthavencode

LAX

Telefoonnummer van de luchthaven

+1 310 646 5252

Website van de luchthaven

website van Los Angeles International Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Minneapolis-St. Paul

Detroit- Metropolitan Wayne County

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 2 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Aantal terminals

Negen (de terminals liggen in hoefijzervorm rond een rechthoekige hal).

Vervoer tussen de terminals

Tussen de negen terminals rijden shuttlebussen die elke 12 tot 15 minuten langskomen en een ronde maken. Stap in bij halte met de blauwe borden met Shuttle Bus A op het aankomstniveau van elke terminal en trek ten minste 30 minuten uit voor de rit.

Terminal 1

Terminal 1 wordt gebruikt voor binnenlandse vluchten van kleine Amerikaanse vervoerders.

Terminal 2

Vanuit Terminal 2 A vertrekt een combinatie van langeafstandsvluchten van internationale vervoerders, waaronder KLM, en binnenlandse vluchten.

Terminal 3

Terminal 3 is voornamelijk bestemd voor binnenlandse pendelvluchten.

Tom Bradley International Terminal

Tom Bradley International Terminal biedt onderdak aan grote internationale langeafstandsvervoerders, waaronder een groot aantal vervoerders naar het Verre Oosten.

Terminal 4

Vanuit Terminal 4 vertrekken binnenlandse en langeafstandsvluchten van Amerikaanse maatschappijen.

Terminal 5

Binnenlandse langeafstands- en korteafstandsvluchten en vluchten van Mexicaanse luchtvaartmaatschappijen komen aan op Terminal 5.

Terminal 6

Binnenlandse langeafstands- en korteafstandsvluchten vertrekken vanaf Terminal 6.

Terminal 7

Terminal 7 wordt gebruikt voor langeafstands- en korteafstandsvluchten van binnenlandse maatschappijen.

Terminal 8

Terminal 8 wordt gebruikt voor langeafstands- en korteafstandsvluchten van binnenlandse maatschappijen.

Boek een vlucht naar Los Angeles

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Los Angeles

Powered by
 

Huur een auto in Los Angeles

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com