Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Los Angeles

Te voet

Vanwege de strenge regels tegen voetgangersovertredingen wordt de stad helaas nauwelijks te voet verkend. Een wandeling langs de oceaan of door het centrum is wel een erg aangename manier om wat van de stad te zien.

Auto

Iedereen rijdt hier, maar als u onder de 25 jaar bent kan het moeilijk zijn om een auto te huren.

Bus

Hoewel de meeste inwoners van LA zullen zweren dat u een auto nodig hebt, is dat niet helemaal waar. De ruim 3000 opzichtige oranje MTA-bussen op de snelwegen van de stad bieden de belangrijkste vorm van openbaar vervoer in LA, maar erg weinig toeristen maken hier gebruik van.

Metro

Veilig, schoon en punctueel: de metro van Los Angeles is een van de best bewaarde geheimen van de stad. U kunt hiermee belangrijke bezienswaardigheden zoals Universal Studios en Hollywood bereiken.

Taxi

Taxi’s zijn beschikbaar, maar niet goedkoop vanwege de lange afstanden van de meeste ritten.

Huur uw auto

De auto is het aangewezen vervoersmiddel in Los Angeles; snelwegen verbinden het stadscentrum met de kust en Orange County. Het verkeer in de spits is vaak onverdraaglijk, maar kan enigszins vermeden worden door de secundaire wegen te nemen. Parkeertarieven variëren van $0,25 tot $6 per uur. U kunt het beste bij een hotel parkeren.

Vervoersinformatie

Het is wel even wennen om op een vijfbaanssnelweg te rijden, maar wanneer u zich eenmaal op uw gemak voelt met het inhaalsysteem (er is geen systeem!), gaat het een stuk makkelijker. Het is verstandig om een geplastificeerde uitvouwbare kaart van LA te kopen.

website van L.A. Metro Transport 

Boek een vlucht naar Los Angeles

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Los Angeles

Powered by
 

Huur een auto in Los Angeles

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com