Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

MEM

Memphis

Vliegtickets naar Memphis brengen u naar een bruisende stad met de bluesclubs in Beale Street en Amerika’s beste barbecuerestaurants. En vergeet Graceland niet tijdens uw vakantie in Memphis!

Activiteiten

Reizen naar Memphis brengen de muziekgeschiedenis tot leven in de wijken South Main en Midtown. U kunt een kijkje nemen in Sun Studio, die Johnny Cash beroemd heeft gemaakt, handgemaakte Gibson-gitaren bewonderen in Beale Street en een bezoek brengen aan Graceland, het landgoed van Elvis, in Zuid-Memphis.

Meer activiteiten

Winkelen

Beale Street is een ware hotspot voor Elvis- en Memphis-memorabilia, maar u vindt hier ook meer traditionele kleine winkels zoals Miss Cordelia's. Snuffel nog voor uw vakantie in Memphis afloopt rond op de Memphis Flea Market op zoek naar barbecuekruiden en mountain craft.

Meer winkelen

Restaurants

Vliegtickets naar Memphis zijn tevens uw entreebewijs tot de meest befaamde barbecuerestaurants van de stad, zoals Rendezvous en Neely's Bar-B-Que in Downtown. In Germantown vindt u eetgelegenheden als Swanky's Taco Shop en South Main is de plek voor de meer verfijnde restaurants.

Meer restaurants

Uitgaan

Wilt u tijdens uw reizen graag een avondje stappen? Een avondje uit in Beale Street vormt uw ticket tot nachtelijk uitgaansplezier, met clubs als BB King's Blues Club en Rum Boogie Café. Wilt u liever iets anders? Koop dan tickets voor het Orpheum Theatre of voor een wedstrijd met de Memphis Grizzlies in het FedEx Forum.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Memphis. Boek uw vliegtickets naar Memphis tijdens een van de populaire zomerevenementen, zoals de Elvis Week in augustus of de Mid-South Fair in september.

Boek een vlucht naar Memphis

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Memphis

Powered by
 

Huur een auto in Memphis

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com