Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Memphis

Te voet

Tijdens een wandeltocht door Downtown Memphis kunt u vanaf meerdere plekken over de rivier uitkijken. Geniet van het uitzicht vanuit Union Avenue en Front Street of loop de heuvel af om het troebele water van de rivier van dichtbij te bekijken. De koperen afdrukken van eendenpoten op de trottoirs brengen een ode aan beroemde inwoners van Memphis, maar ze leiden nergens naartoe.

Bus

Memphis beschikt over een geregelde busdienst. Om uitstapjes naar Graceland of andere bezienswaardigheden te plannen, kunt u een online reisplanner raadplegen.

Taxi

Taxi’s zijn ruimschoots aanwezig in Downtown en het gebied rond het Medisch Centrum. Als u buiten Downtown een taxi wilt nemen, kunt u er beter een van tevoren reserveren.

Huur uw auto

Er is geen gebrek aan autoverhuurbedrijven in Memphis en op de internationale luchthaven, op 20 minuten rijden van het centrum. Parkeermeters in het centrum kosten ongeveer $0,50 per uur en zijn gratis na 18.00 uur en in het weekend.

Vervoersinformatie

Het is mogelijk om enkeltjes te kopen voor de trolley, maar een dagpas of een meerdagenpas is veel voordeliger. Buiten het Peabody Hotel aan Union Avenue staan paard en wagen klaar voor een ouderwetse rondrit door Downtown.

Boek een vlucht naar Memphis

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Memphis

Powered by
 

Huur een auto in Memphis

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com