Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Portland - Oregon

Portland International Airport is de belangrijkste hub van Oregon en verwerkt jaarlijks meer dan 14,5 miljoen passagiers via één enkele terminal. Deze moderne luchthaven ligt 20 km ten noordoosten van het centrum van Portland. Per taxi duurt de rit naar het centrum 25 minuten.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

20 km ten noordoosten van Portland - Oregon.

Parkeren op de luchthaven

De luchthaven heeft mogelijkheden voor overdekt parkeren en valetparking. Daarnaast biedt het voordelige parkeerplaatsen voor lang parkeren die 24 uur per dag door middel van een shuttle in verbinding staan met de terminal. Reserveer uw parkeerplaats online

Luchthavencode

PDX

Telefoonnummer van de luchthaven

+1 (503) 460 4040

Website van de luchthaven

website van Portland International Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Minneapolis-St. Paul

Detroit- Metropolitan Wayne County

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

Alle vluchten worden verzorgd vanuit de enige terminal van de luchthaven.

Aantal terminals

Eén, onderverdeeld in pier A-C (zuid), en D en E (noord).

Wegwijs binnen de terminal

Liften en roltrappen verbinden het aankomst- en vertrekgedeelte van de terminal, en rolpaden verbinden de noord- en zuidpier van de luchthaven.

Boek een vlucht naar Portland - Oregon

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Portland - Oregon

Powered by
 

Huur een auto in Portland - Oregon

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com