Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Portland - Oregon

Te voet

Wandelen is vaak de snelste manier om u in het centrum te verplaatsen en ook een uitstekende manier om verrassende ontdekkingen te doen. Dankzij de compacte stadsindeling en de korte afstanden kunt u het centrum, de Old Town en het Pearl District makkelijk te voet verkennen. Portland biedt talrijke gezellige koffietentjes, cafés en bars om even op adem te komen.

Bus

Hoewel de MAX Light Rail-sneltram erg efficiënt is, is het lang niet zo uitgebreid als het busnetwerk. Omdat de bussen stoppen bij de meeste MAX Light Rail-stations kunnen beide vervoersmiddelen perfect gecombineerd worden om snel en goedkoop door de stad te reizen.

Taxi

Taxi’s zijn gemakkelijk te krijgen en de tarieven staan op de meter. Er wordt een kleine toeslag gerekend voor meer dan één passagier.

Huur uw auto

Portland is met de auto goed bereikbaar. De stad ligt op een knooppunt van verschillende snelwegen tussen de staten. In het centrum parkeert u gratis in een SmartPark-parkeergarage in het winkeldistrict als u meer dan $25 besteedt. U kunt ook op straat parkeren. Betaal bij een SmartMeter en parkeer binnen een aangegeven zone.

Vervoersinformatie

Alle TriMet-ritten binnen de tariefvrije zone Fareless Square zijn gratis. Deze gratis zone omvat een groot deel van het centrum van Portland (totaan de Willamette Rivier) en de MAX-stations tussen Rose Quarter en Lloyd Center en de bushaltes langs de NE Multnomah tot aan 13th Avenue. Als u buiten deze zone reist, kunt u een voordelige All Day Ticket dagkaart aanschaffen.

website van TriMet Public Transportation

Boek een vlucht naar Portland - Oregon

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Portland - Oregon

Powered by
 

Huur een auto in Portland - Oregon

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com