Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

San Francisco International Airport

San Francisco International Airport is chic, modern en efficiënt en verwerkt jaarlijks ongeveer 41 miljoen passagiers. De luchthaven ligt 21 km van het centrum van San Francisco. Per auto duurt de rit naar het centrum ongeveer 20 minuten.

Fly to this airport with KLM

Trein

Een snelle raildienst met vijf lijnen beslaat de hele Bay Area. U vindt het luchthavenstation van BART op het vertrekniveau van de internationale terminal, in boardinggebied G. Neem vanaf de andere terminals de gratis AirTrain naar het BART-station. SFO ligt aan de BART Blue Line, die naar het hart van San Francisco gaat.

Bus

Privébedrijven voeren geregelde busdiensten uit tussen de luchthaven en een groot aantal bestemmingen in de regio. Ze vertrekken van speciale zones voor de aankomsthal bij de internationale terminal en terminals 1 en 2.  

Shuttlebus

Een voordelige optie voor reizigers die geen haast hebben zijn de gedeelde minibusjes die passagiers overal in de stad tot aan de deur brengen, van hotels tot privéadressen. De Airport Express rijdt tussen 4.15 en 21.45 uur. Een enkeltje voor volwassenen kost USD 17 (retour USD 30). U vindt de minibussen voor de vertrekhal van alle vier terminals. De bussen stoppen onderweg diverse malen om andere passagiers op hun bestemming af te zetten. Voor ritten na 22.00 uur is reserveren vereist. De BayPorter Express bussen vervoeren passagiers naar bestemmingen buiten de stad. 

Taxi

Voor de aankomsthal van elke terminal staan taxi’s klaar. Met vragen kunt u terecht bij de geüniformeerde medewerkers die tussen 7.00 en 1.00 uur aanwezig zijn. Alle taxi’s hebben meters en voor ritten vanaf de luchthaven geldt een toeslag van USD 2. De taxirit duurt ongeveer 20 minuten en kost rond de USD 40 naar het centrum van de stad en rond de USD 45 naar Fisherman's Wharf, met maximaal vijf personen per taxi. De chauffeur verwacht een fooi van ongeveer 15%. Tegen een iets hogere prijs kunnen reizigers ook een limousine huren.

Auto

De AirTrain Blue Line stopt bij de SFO Rental Car Center, waar alle grote autoverhuurbedrijven op de vierde verdieping balies hebben. Boekt u van tevoren, dan profiteert u van internetkorting.

Boek een vlucht naar San Francisco

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in San Francisco

Powered by
 

Huur een auto in San Francisco

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com