Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

San Francisco International Airport

San Francisco International Airport is chic, modern en efficiënt en verwerkt jaarlijks ongeveer 41 miljoen passagiers. De luchthaven ligt 21 km van het centrum van San Francisco. Per auto duurt de rit naar het centrum ongeveer 20 minuten.

Fly to this airport with KLM

Winkelen

De mogelijkheden om te winkelen op SFO zijn goed; neem de tijd om voor en achter de douane de winkels te bezoeken. Boardinggebied G achter de check-in in de international Terminal heeft de chicste winkels; verwen uzelf met luxe merkmode van Coach en Gucci en doe uw voordeel met taxfree-artikelen als alcohol, tabak, parfum en cosmetica bij DFS Duty Free Stores. Van de binnenlandse terminals heeft boardinggebied F in terminal 3 het beste aanbod voor shoppers, met een uitgebreide keuze aan populaire winkelketens zoals Body Shop and Mango.

Internet

Overal in de luchthaven is gratis snelle draadloze  internetverbinding. 

Eten & drinken

Alle terminals hebben een redelijk aanbod aan eetgelegenheden en er zijn voldoende familiecafés en -restaurants, iets meer voor de douane dan erachter, die kindvriendelijke menu’s serveren. Neem een latte bij Euro Café voor de veiligheidscontrole, of eet gezonde sushi en noedels bij respectievelijk Ebisu en Fung Lum, of geniet van klassieke Amerikaanse gerechten bij Lori's Diner. U vindt ze allemaal bij de food court in de grote hal van de internationale terminal.

Boek een vlucht naar San Francisco

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in San Francisco

Powered by
 

Huur een auto in San Francisco

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com