Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in San Francisco

Taxi

San Francisco is enigszins berucht om zijn taxi’s – of beter het gebrek daaraan. Op een drukke dag als Valentijnsdag (14 feb) zijn ze bijna een zeldzaamheid. Ook wanneer de cafés om 2.00 uur sluiten zult u even moeten wachten voordat u een taxi kunt bemachtigen. De meeste taxi’s zijn rond hotels te vinden en veel restaurants zijn bereid er een voor u te bellen.

Te voet

Lopen is een fantastische manier om San Francisco te verkennen. In één dag kunt u met de benenwagen al een groot deel van deze compacte stad bezichtigen. San Francisco is rijk aan heuvels; afhankelijk van uw conditie en enthousiasme, kunt u deze heuvels omzeilen of ze onverschrokken beklimmen. Op de top van een van deze heuvels krijgt u een adembenemend uitzicht op de Golden Gate en de kliffen van Marin County in het noorden, terwijl de Baai en de achterliggende steden en heuvels in het oosten te zien zijn.

Metro

De San Francisco Municipal Railway, ofwel 'Muni', beschikt over zowel trams (die bovengronds en ondergronds rijden) als bussen, waarmee u zo’n beetje alle locaties in de stad kunt bereiken. Tijdens de spits kunnen de lijnen van Market Street behoorlijk druk zijn. U kunt alleen betalen met gepast geld. Vraag altijd naar een 'transfer' (papieren bon), waarmee u gedurende een aantal uur kosteloos kunt wisselen van tram of bus en die tevens als vervoersbewijs dient. De ritprijzen voor de tram en de bus zijn dezelfde.

Vervoersinformatie

Met een Fastpass kunt u onbeperkt reizen met alle Muni-trams, -bussen en -kabeltrams en vanaf alle BART-stations in San Francisco. De pas is een kalendermaand geldig. Met een weekpas kunt u met alle trams, bussen en (voor een klein bedrag extra) kabeltrams reizen. Bezoekers kunnen ook een Muni Passport kopen dat goed is voor 1, 3 of 7 achtereenvolgende dagen reizen op alle Muni-verbindingen.

website van Transit 511

 

Boek een vlucht naar San Francisco

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in San Francisco

Powered by
 

Huur een auto in San Francisco

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com