Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

WAS

Washington DC

Vliegtickets naar Washington DC laten bezoekers kennismaken met het statige Witte Huis, gratis kunsttentoonstellingen en indrukwekkende marmeren monumenten.

Activiteiten

Vliegtickets naar Washington DC beloven een culturele vakantie. Hier kunt u in het Museum of American History, slechts een van de twaalf musea aan de National Mall, de robijnen muiltjes van Dorothy uit de Wizard of Oz bewonderen, net als de trompet van Louis Armstrong.

Meer activiteiten

Winkelen

Op Capitol Hill vindt u een verscheidenheid aan winkels boordevol Amerikaanse souvenirs van uw vakantie in Washington DC. Een kopie van de Declaration of Independence of een rood-wit-blauwe stropdas en sjaal zijn leuke aandenkens.

Meer winkelen

Restaurants

Tijdens uw vakantie in Washington DC kunt ook u terecht in de favoriete restaurants van de politieke elite, waaronder de Old Ebbitt Grill. Tussen politici en invloedrijke zakenlieden geniet u in de schaduw van het Witte Huis van een malse biefstuk en verse zeevruchten. Hierbij hoort natuurlijk een traditionele scotch on the rocks.

Meer restaurants

Uitgaan

Een concert of balletvoorstelling in het Kennedy Center, een van de toptheaters in Amerika, is een echte traktatie tijdens de vakantie in Washington DC.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Washington DC. Reserveer uw vliegtickets naar Washington DC in het voorjaar om de geur van roze bloesem op te snuiven tijdens het Cherry Blossom Festival, of reis in juli om het indrukwekkende vuurwerk tijdens het National Independence Day Festival te bewonderen.

Boek een vlucht naar Washington

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Washington

Powered by
 

Huur een auto in Washington

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com