Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Lima

Jorge Chávez International Airport is de enige luchthaven van de stad Lima. De luchthaven is verrassend klein, maar zeer efficiënt, en ligt 14 km ten noordwesten van Lima. Per taxi duurt de rit naar het centrum ongeveer een halfuur.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

14 km ten noordwesten van Lima.

Parkeren op de luchthaven

Er is een handig parkeerterrein voor kort parkeren tegenover het hoofdgebouw en het parkeerterrein voor lang parkeren ligt rechts ervan. Voertuigen met een hoogte van meer dan 2,2 meter betalen een hoger tarief. Visa en MasterCard worden geaccepteerd.

Luchthavencode

LIM

Telefoonnummer van de luchthaven

+51 1 511 60 55

Website van de luchthaven

website van Jorge Chávez International Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam -Schiphol

Paris -Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit het internationale deel van de terminal naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op intercontinentale en pan-Europese vluchten.

Aantal terminals

Eén (inclusief een binnenlandse en een internationale afdeling)

Terminal 1

Jorge Chávez International Airport heeft slechts een enkele terminal, die na de check-in wordt opgesplitst in een deel voor binnenlands vluchten en een deel voor internationale vluchten. Internationale reizigers naar de linkerkant van het gebouw geleid, en reizigers voor Cuzco, Arequipa en andere Peruaanse bestemmingen gaan naar de rechterkant.

Boek een vlucht naar Lima

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Lima

Powered by
 

Huur een auto in Lima

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com