Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Lima

Taxi

De taxi is het makkelijkste vervoermiddel in Lima. Hoewel het verkeer misschien afschrikt, is de taxi veel veiliger dan een overvolle bus of een gammele motortaxi. En naar westerse maatstaven zijn de taxi’s zeer goedkoop en volop aanwezig.

Bus

Het bussysteem in Lima is een verwarrende verzameling privébussen, die bekend staan als micros, combis, of colectivos. Routes staan niet vast, evenals de bushaltes, en mensen kunnen in- en uitstappen waar ze willen. Tenzij u voor langere tijd in Lima bent of een erg krap reisbudget hebt, kunt u de bussen beter mijden.

Te voet

Als u met zorg een keuze maakt voor een bepaalde wijk, dan kunt u in Lima genieten van heerlijke wandelingen. Wandel langs de zee via de wandelpaden van Barranco of doorkruis de grote plazas in het centrum. De stille straatjes in Pueblo Libre en de drukke boulevards in Miraflores zijn ook zeer voetgangersvriendelijk.

Huur uw auto

Lima wordt doorkruist door brede boulevards die aansluiten op de hoofdwegen, waaronder de beroemde Pan American Highway. De meeste wijken zijn ingedeeld volgens een rechthoekig stratenpatroon, maar de wegen zijn vaak eenrichtingsverkeer, men rijdt erg hard en de auto’s slingeren door het verkeer.

Vervoersinformatie

Onderhandel altijd met de taxibestuurders – wat hun eerste prijs ook is, hij is bijna altijd te hoog. Speciale vergunningen zijn niet vereist, dus iedereen kan zijn auto tot taxi omdopen. Als u dit een vervelende gedachte vindt, kunt u ook vragen of het hotel een betrouwbare auto met bestuurder voor u kan regelen. Veiligheidsriemen zijn verplicht, dus als een taxi ze niet heeft, kunt u beter een andere nemen.

Boek een vlucht naar Lima

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Lima

Powered by
 

Huur een auto in Lima

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com