Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

PBM

Paramaribo

Vliegtickets naar Paramaribo brengen u naar de cafés aan De Waterkant en de gezellige drukte langs de rivier. Het stadsbeeld wordt bepaald door koloniale gebouwen, kerken, kraampjes en palmbomen.

Activiteiten

Boek uw vliegtickets naar Paramaribo en ontdek historische gebouwen als de St. Petrus en Paulus-kathedraal of het Presidentieel Paleis. Een wandeling langs de Suriname Rivier of het Onafhankelijkheidsplein en de Palmtuinen brengt welkome afkoeling.

Meer activiteiten

Winkelen

Een vakantie in Paramaribo is niet compleet zonder een bezoek aan de Centrale Markt, een oude handelsmarkt waar tropisch fruit, verse vis en kokosnoten verkocht worden. Boek uw tickets naar Paramaribo om goedkope souvenirs in te slaan die door straatventers langs de Waterkant verkocht worden.

Meer winkelen

Restaurants

Tijdens uw vakantie in Paramaribo kunt u zich in veel lokale restaurantjes te goed doen aan een keuken met Javaanse, Nederlandse en Oosterse invloeden. Probeer bijvoorbeeld de kruidige verse broden of curry met garnalen bij Mix Food. Grillrestaurants en pasta-, salade-, biefstuk- en hamburgertentjes concentreren zich rond het Uitgaanscentrum.

Meer restaurants

Uitgaan

Rond middernacht swingen clubs zoals de Havana Lounge in het Uitgaanscentrum met Latijns-Amerikaanse muziek. Geniet bij het uitgaan van het rijkelijk vloeiende Parbobier, sterke cocktails en de populaire lokale rum.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Paramaribo. Bekijk de data van evenementen voordat u uw vliegtickets boekt, bijvoorbeeld om lokale festivals bij te kunnen wonen. Carnavalsoptochten gaan in februari door de straten en in oktober swingt de stad met het International Jazz Festival de pan uit.

Boek een vlucht naar Paramaribo

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Paramaribo

Powered by
 

Huur een auto in Paramaribo

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com