Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Korea

Zuid-Korea

Vliegtickets naar Zuid-Korea brengen reizigers naar het futuristische Seoel. Geniet van een adembenemend uitzicht vanaf de Namsan N Seoel Toren in de hoofdstad. In de oude hoofdstad Gyeongju vindt u archeologische opgravingen. Vliegtickets naar Zuid-Korea beloven een reis vol cultuur in het Nationale Museum van Korea en het Gyeongbokgung Paleis van de Joseondynastie. Actieve bezoekers aan Zuid-Korea verkennen de grotten op het eiland Jeju-do en wandelen in het Songnisan Nationaal Park, wat vooral erg mooi is in de herfst wanneer de bladeren rood kleuren. Voor een sportieve vakantie in Zuid-Korea kunt u skiën op de pistes van Suanbo Sajo, mountainbiken in Busan en watersporten bij Jeju-do. Boek een vliegticket naar Zuid-Korea en bewonder de tempels en relieken in het Bukhansan Nationaal Park, en de kersenbloesem in het voorjaar.

Proef tijdens uw vakantie de pittige keuken van Zuid-Korea. Zuid-Koreanen zijn vooral dol op bulgogi – gemarineerd vlees met knoflook – en vrijwel alle gerechten worden geserveerd met kimchi, heetgekruide zure kool. Bij de maaltijd neemt men graag soep of soju, de plaatselijke wodka. De zijden stoffen, kalligrafie en ginseng zijn populaire souvenirs. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Zuid-Korea. Boek uw vliegtickets naar Zuid-Korea tijdens een van de jaarlijkse evenementen, zoals de traditionele spelen tijdens het Chinese Nieuwjaar (januari/februari), en het Andong Internationale Maskerdansfestival in Hahoe Village, in september.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com