Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Zwitserland

Zwitserland

Boek vliegtickets naar Zwitserland en bezoek de mooie stad Genève, thuisbasis van de Verenigde Naties. Fotografeer de beroemde Bloemenklok en de Jet d'Eau-fontein, het stadssymbool. Lausanne ligt vlakbij, aan het meer. Een vlucht naar de bruisende stad Zürich brengt bezoekers in aanraking met de cultuur in het gerenommeerde museum Kunsthaus Zürich. Geniet van een prachtig uitzicht over de Oude Stad vanaf het Lindenhof-plein en beklim vervolgens de Grossmünster-kathedraal om nog verder te kunnen zien. Bezoek tijdens uw vakantie in Zwitserland ook de sfeervolle hoofdstad Bern, de universiteitsstad Basel en het noordelijke Valais om te skiën in de Zwitserse Alpen. De Zwitserse Alpen bieden gletsjers en de hoogste bergen van Europa, waaronder de Matterhorn.

Reis naar Zwitserland en geniet van de typische gerechten zoals fondue – brood gedoopt in borrelende Vacherin- en Gruyère-kaas. Of boek vliegtickets naar Zwitserland en proef de plaatselijke specialiteit in Valais raclette, gesmolten bergkaas geserveerd met aardappels en augurken. Proef ook de worsten, zoals de Wienerli en Saucisson. De beroemde Zwitserse chocolade, zoals de Toblerone in de vorm van de Matterhorn, is een zeer populair souvenir voor de terugvlucht vanuit Zwitserland. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Zwitserland. Boek vliegtickets naar Zwitserland en geniet in de zomer van het Zürich Festival en het Muziekfestival in Genève. Vier de Nationale feestdag van Zwitserland op 1 augustus.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com