Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Boryspil International Airport

Boryspil International Airport ligt 6 km ten westen van Boryspil en 29 km ten oosten van Kiev. De luchthaven is de grootste van de Oekraïne en verwerkt jaarlijks meer dan zes miljoen passagiers. Per taxi duurt de rit naar het centrum van Kiev ongeveer 40 minuten.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

29 km ten oosten van Kiev.

Parkeren op de luchthaven

Op Boryspil International Airport zijn vijf parkeerterreinen met mogelijkheden voor zowel kort als lang parkeren. Parkeergebied 4 is het goedkoopst met tarieven van UAH 3,51 per uur of UAH 36 voor elke 24 uur. Het dagtarief voor parkeergebieden 1, 2/3 en Terminal F varieert van UAH 60 tot UAH 100. Terminal F heeft terreinen voor lang parkeren met tarieven van UAH 100 per dag.

Luchthavencode

KBP

Telefoonnummer van de luchthaven

0 900 11 657 1

Website van de luchthaven

website van Boryspil International Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. Mocht u zich vergissen, dan kunt u gebruikmaken van de gratis pendelbussen die elke 20 minuten tussen de terminals rijden. De rit tussen Terminal A en F duurt ongeveer 5 minuten.

Aantal terminals

Vier passagiersterminals en een vrachtterminal.

Vervoer tussen de terminals

Tussen de terminals rijden elke 20 minuten gratis pendelbussen. Te voet zijn de andere terminals in ongeveer 15 minuten te bereiken.

Terminal A

Terminal A is bestemd voor binnenlandse vluchten in de Oekraïne.

Terminal B

Terminal B wordt gebruikt voor diverse internationale vluchten van de luchthaven.

Terminal C

Alle vip-vluchten worden verzorgd vanuit Terminal C.

Terminal F

Terminal F wordt gebruikt voor internationale vluchten van 28 vervoerders uit Europa, Rusland en het Midden-Oosten.

Boek een vlucht naar Kiev

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Kiev

Powered by
 

Huur een auto in Kiev

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com