Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Finland

Finland

Vliegtickets naar Finland brengen reizigers naar Helsinki, de prachtige hoofdstad aan de kust. Bewonder de Finse kunst in het Ateneum Kunstmuseum en de neoklassieke architectuur rond het Senaatplein; het gezellige Marktplein is vol met plaatselijke bewoners. Aan de zuidelijke kust van Helsinki ligt het eilandfort Suomenlinna, een UNESCO Werelderfgoed. Reis naar de zuidwestkust van Finland en verken de Ålandeilanden of breng uw vakantie in Finland door in het zuiden, aan de strakblauwe meren van Saimaa. Landinwaarts kunt u de bossen ontdekken rond Karelia of boek vliegtickets naar Finland om in het noorden te skiën en kennis te maken met de Laplandse cultuur van het inheemse Samivolk en hun rendierenkuddes.

Fijnproevers genieten tijdens hun reis door Finland van de stevige gerechten. Volkoreningrediënten zoals rogge, haver en gerst worden veel gebruikt, net zoals rode bosbessen, bergbraambessen en blauwbessen. In de Ålandeilanden wordt veel verse vis gegeten, zoals snoek, zalm en Baltische haring. Proef in Lapland de verschillende zalm- en rendierschotels en, als nagerecht, de zeldzame gouden bergbraambessen met een warme karamelsaus. In Karelia wordt de karjalanpiirakka, een rijst- of aardappelpastei, weggespoeld met diverse bessenlikeuren. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Finland. Boek uw vliegtickets naar Finland tijdens het Helsinki Jazz Espoo in april of maak de midzomernacht in juni mee.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com