Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Brussel

Brussels Airport is de officiële naam van de luchthaven, hoewel sommigen het nog steeds over Zaventem hebben. De luchthaven is de toegangspoort naar dé hoofdstad van Europa, met meer dan 16 miljoen passagiers per jaar. De afstand naar het centrum van Brussel is slechts 12 km.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

12 km van Brussel.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn faciliteiten voor kort en lang parkeren beschikbaar voor passagiers die vanaf Brussels Airport reizen. De Lock Park en de Security Long Term Parking bieden beide extra beveiligde parkeerplaatsen voor parkeren langer dan zeven dagen, maar deze dienen vooraf gereserveerd te worden. De VIP Car Park biedt een valetservice in het terminalgebouw.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Hoewel Brussels Airport niet uitzonderlijk groot is, kan het wel 20 minuten lopen zijn van en naar de gates. Houd rekening met de extra tijd die het kost om naar de gate te lopen.

Luchthavencode

BRU

Telefoonnummer van de luchthaven

+32 (0) 2 753 77 53

Website van de luchthaven

website van Brussels Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Pier A naar Amsterdam Schiphol Airport. Stap in Amsterdam over op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Aantal terminals

Eén terminal, verdeeld in twee pieren (A en B)

Vervoer tussen de terminals

Brussels Airport heeft slechts één terminalgebouw, dat is verdeeld in Pier A en Pier B. De afstand tussen de twee pieren is ongeveer 400 meter.

Pier A

Pier A is bestemd voor vluchten naar landen die onder het Schengenakkoord vallen.

Pier B

Pier B is bestemd voor vluchten naar langeafstandsbestemmingen en Europese landen die niet onder het Schengenakkoord vallen, waaronder het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Boek een vlucht naar Brussel

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Brussel

Powered by
 

Huur een auto in Brussel

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com