Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in München

Te voet

Het centrum van München is compact en makkelijk te voet te verkennen.

Taxi

Tenzij u tot na middernacht op stap bent, is het openbaar vervoer de beste manier om München te doorkruisen. De officiële taxi's (crèmekleurige Mercedes) zijn makkelijk te vinden, maar vaak wel duur.

Metro

Het spoornetwerk van München, dat bestaat uit acht ondergrondse lijnen (U-Bahn) en elf sneltrams (S-Bahn), is snel, handig en goedkoop. Zones 1-4 rijden door de binnenstad, en met een "alle-zones"-kaartje kunt u naar de luchthaven reizen. Stempel uw kaartje in een van de blauwe Entwerter-automaten voordat u zich naar het perron begeeft, tenzij u een Tageskarte (dagkaart) heeft.

Bus

De bussen in München zijn snel en efficiënt, en zeer gebruiksvriendelijk.

Huur uw auto

Het is niet makkelijk om een parkeerplaats te vinden in München; parkeren is erg lastig en het kan erg duur zijn het openbaar vervoer is een betere keuze.  

Een auto huren

 

Vervoersinformatie

De CityTourCard is een dagkaart voor het openbaar vervoer die ook recht geeft op korting voor meer dan 30 bezienswaardigheden. De kaart is verkrijgbaar op alle U- en S-Bahn stations en bij de MVG klantenservice. Autorijden in de geboortestad van de BMW is eenvoudig, maar parkeren is een uitdaging.

website van Munich Transport Authority (MVV)

Boek een vlucht naar Munchen

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Munchen

Powered by
 

Huur een auto in Munchen

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com